• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Klem Katup Ban Seri TR416 ing Katup kanggo Mobil Penumpang

Katrangan singkat:

CLAMP-IN VALVE

Digunakake ing aplikasi mobil lan truk ringan.

Tekanan inflasi maksimum 130PSI.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

seri TR416 iku salah siji sing paling populer re clamp-in batang tutup kanggo wheel karo .453-inch lan .625 bolongan gagang.Iki minangka batang katup sing umure dawa sing loro grommet sealing lan inti klep bisa diganti yen rusak utawa tuwa.
Kita bisa ngasilake batang tutup kuningan lan aluminium saka seri iki miturut panjaluk sampeyan.

Fitur

-Dibangun saka krom kuningan kualitas dhuwur lan karet EPDM, nduweni kaluwihan saka resistance tuwa, ngawula ban kanggo dangu.
-Cocok 453 "lan .625" bolongan katup
-Iku kalebu inti tutup suhu dhuwur, terus meksa uga lan mesthekake tightness gas.
- Gampang lan trep kanggo nginstal tanpa alat.
-100% tes bocor udara sadurunge dikirim
- Njaluk syarat kanggo sertifikasi ISO/TS16949 dening layanan manajemen TUV.

Detail Produk

2

TRNO.

Eff.dawa
(mm)

Lubuk Rim
(mm/ing)

bagean

Grommet

Tukang cuci

Nut

Cap

V2.04.1

F17.5x35

F11.5/.453"

V9.11.7

 

V9.7.1FT

FT

TR416

Ф18.5x40

Ф16/.625"

RG39

RW13

HN4

FT

TR416B

Ф17x38/34

Ф16/.625"

RG54

RW8

HN4

FT

TR416S

Ф17x40

F11.5/.453"

RG54

RW8

HN4

FT

TR416L

F16.7x59

F11.5/.453"

RG59

RW8

HN4

FT

TR416SS

Ф14x38

F11.5/.453"

V801

RW8

RW8

FT

TR416SSS

Ф14x39

Ф8.3/.327"

RG11

RW6

RW8

FT

* Bahan: tembaga, aluminium;Werna: perak, ireng


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • MS525 Series Tubeless Metal Clamp-in Valves For Cars
    • TR570 Series Straight or Bent Clamp-in Metal Valves
    • Emergency Tire Valve Tool-Free Installation
    • V3-20 Series Tubeless Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • TR540 Series Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • V-5 Series Passenger Car&Light Truck Clamp-in Tire Valve