• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

MS525 Series Tubeless Metal Clamp-in Valves Kanggo Mobil

Katrangan singkat:

Tubeless Metal Clamp-in Valves

Digunakake ing aplikasi mobil lan truk ringan.

Tekanan inflasi maksimum 130PSI.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

- Katup Ban Tekanan Tinggi, katup penjepit tubeless kanggo mobil

-Avoid Leak Dilengkapi segel O-Ring karet EPDM, kanthi efektif bisa nyegah bocor.

-100% Ozon diuji lan bocor diuji sadurunge dikirim

-Gampang nggunakake gaya Bolt-in, instalasi gampang.Déwan cepet tanpa alat, wektu lan biaya.

-Kualitas apik.Ora bakal retak utawa rusak amarga kahanan cuaca.Karakteristik stabil, kinerja profesional.

-Digawe saka kuningan / baja / aluminium sing padhet kanthi kekuatan dhuwur, njamin kekuwatan lan daya tahan sing apik kanggo panggunaan sing tahan suwe.

- Njaluk syarat kanggo sertifikasi ISO/TS16949 dening layanan manajemen TUV.

- Kontrol kualitas sing ketat kanggo njaga tingkat kualitas sing dhuwur lan stabil

Detail produk

38a0b9238

Kanggo 11,5 (.453 "diameter) Lubang Rim

TRNO.

Eff.dawa
(mm)

bagean

Grommet

Tukang cuci

Nut

Cap

MS525S

Ф17.5x41.5

RG9,RG54

RW15

HN6

FT

MS525L

Ф17.5x41.5

RG9,RG54

RW15

HN7

FT

MS525AL

Ф17x42

RG9,RG54

RW15

HN7

FT

* Bahan: tembaga, aluminium;Werna: perak, ireng

Katup Ban Logam VS Katup Ban Karet

Katup ban karet -Katup karet minangka bahan karet vulkanisir.Iku angel kanggo ngindhari embrittlement, lan tutup bakal alon-alon retak, deform, lan ilang ductility.Menapa malih, nalika mobil mlaku, tutup karet vulkanisir bakal ayunan bolak-balik karo pasukan centripetal lan deform, kang luwih dipun promosiaken embrittlement saka karet vulcanized.Mulane, tutup ban kudu diganti ing telung nganti patang taun, sing padha karo umur layanan ban.Disaranake yen tutup diganti nalika ban diganti.

Katup Ban Logam -Ing syarat-syarat kekiatan, tutup profil alloy aluminium bakal luwih apik, amarga aluminium ora gampang brittle, lan tutup karet vulcanized bakal brittle karo owah-owahan wektu;Nanging saka perspektif aplikasi Ngomong, karet vulcanized bakal luwih apik, amarga tutup karet vulcanized kawangun ing siji Piece, lan sealing kuwat, lan basis saka profil aluminium alloy wis thread external kanggo dibangun- ing piranti ngawasi tekanan ban.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • TR570 Series Lurus utawa Bent Clamp-in Metal Valves
    • V3-20 Series Tubeless Nikel Plated O-ring Seal Clamp-in klep
    • V-5 Series Penumpang Mobil & Truk Ringan Clamp-in Katup Ban
    • TR540 Series Nikel Plated O-ring Seal Clamp-in klep
    • Klem Katup Ban Seri TR416 ing Katup kanggo Mobil Penumpang
    • Instalasi Gratis Alat Katup Ban Darurat