• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Wheel Bobot Remover Scraper Non-marring Plastik

Katrangan singkat:

Adhesive Wheel Bobot Remover kang alat becik kanggo mbusak bobot wheel adhesive saka pelek


Detail Produk

Tag produk

Fitur

● Digawe khusus kanggo mbusak decals, emblem lan cetakan awak tanpa goresan utawa ngrusak utawa ngrusak cat kendaraan utawa permukaan logam utawa kaca liyane
● plastik hard ora lentur;Piranti digawe karo komposit plastik nilon tahan impact dhuwur sing dirancang kanggo nyerep pukulan palu;Solvent-tahan;Bisa resharpen lan regrind lading tip yen perlu
● Solvent-tahan lan glathi bisa resharpen, genggeman nyaman lan desain baffle kanggo njaga tangan saka ngusapake mudhun sak nggunakake
● Fortune Auto nyedhiyakake kabeh jinis penghilang bobot roda ing pasar, hubungi kita kanggo model liyane kanthi bebas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Hoe Style Inner Liner Scraper
    • 2-PC SHORT DUALIE ACORN 1.20’’ Tall 13/16’’ HEX
    • TL-A5101 Air Hydraulic Pump Maximum Working Pressure 10,000psi
    • FTT31P TIRE VALVE STEM PULLER INSTALLER High Tensile Strength Plastic
    • FT-1420 Tire Tread Depth Gauge
    • FSL01 Lead Adhesive Wheel Weights