• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Instalasi Gratis Alat Katup Ban Darurat

Katrangan singkat:

Kanthi katup darurat iki bisa mbantu sampeyan supaya ora isin amarga ora duwe alat sing pas ing kahanan darurat nalika tutup ban rusak lan kudu diganti.


Detail Produk

Tag produk

Wedi

Isihkuwatir babagan kahanan sing klep tiba-tiba rusak sajrone lelungan nanging ora ana alat sing cocog kanggo ngganti?

Kanthi katup ban darurat iki bisa mbantu sampeyan supaya ora isin lan nyingkirake masalah lan bali menyang dalan mung sajrone 1 menit!

Ora perlukanggo mbusak ban!

Ora perlualat kanggo instalasi!

Kaluwihan

· Total Alat Gratis

·Nginstal Saka Njaba Roda

·5 Menit Utawa Kurang Wektu Kanggo Nggawe

·Wildly Gunakake karo .453 Standard Hole

·Berkualitas EPDM Karet Dan Kuningan Batang

·Instalasi Super Gampang

Helper Nyata Kanggo Darurat

Ing panggantos tutup ban tradisional, sampeyan kudu mbusak ban saka rim wheel, lan banjur nginstal lan narik metu tutup saka sisih utama hub.Cara iki kudu dilengkapi alat mbusak ban profesional, utawa kudu pindhah menyang bengkel mobil kanggo ngganti.Nanging, yen sampeyan nemoni karusakan dadakan ing tutup nalika nyopir ing dalan, lan sampeyan ora duwe alat sing tepat kanggo mbusak ban, lan ora ana bengkel mobil sing cedhak, bakal angel banget kanggo ngganti tutup kasebut.

Nggunakake katup darurat iki bisa mbantu ngatasi dilema iki.Sampeyan bisa ngganti katupTANPAnjabut ban.Iku ngijini sampeyan kanggo push tutup menyang bolongan tutup sakaNjabasaka setir.Wektu panggantos mung butuh 5 menit utawa kurang kanggo nggawa sampeyan bali ing dalan maneh.

Disaranake sampeyan nyimpen katup darurat iki ing kothak piranti minangka spare part kanggo kahanan darurat!

Telung Langkah Instalasi

Mung ngisor telung langkah prasaja, tutup ban bisa diganti tanpa alangan.

Langkah 1:Kanthi push ing tutup nganti karet ireng flush marang bolongan katup

Langkah 2:Puterake sekrup jempol abang nganti nyenyet.

Langkah 3:Inflate ban lan sampeyan wis rampung!

Video Instalasi Cepet


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • TR540 Series Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • V-5 Series Passenger Car&Light Truck Clamp-in Tire Valve
    • V3-20 Series Tubeless Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • TR416 Series  Tire Valve Clamp in Valve for Passenger Car
    • MS525 Series Tubeless Metal Clamp-in Valves For Cars
    • TR570 Series Straight or Bent Clamp-in Metal Valves