• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Ningbo Fortune Auto Parts Manufacture Co., Ltd. (Merek Dhewe: Hinuos) spesialisasi ing manufaktur suku cadang mobil.Didegaké ing1996, Fortune saiki dadi salah sawijining produsen profesional bobot imbangan roda, katup ban, lan aksesoris alat.We are dumunung ing Ningbo, kang kutha pelabuhan paling penting ing Delta Yangtze, China.Fortune uga wis nyetel warehouses lan kantor ing Amerika Utara ing2014, sing ndadekake dhukungan sing luwih apik kanggo para pelanggan global.

Kita wis ngladeni perusahaan sing dikenal ing saindenging jagad sajrone pirang-pirang dekade, terus nyedhiyakake produk premium kaya biasane.Kita melu pameran internasional sing misuwur saben taun lan kerja sama karo para pelanggan kanggo nyukupi kabeh kabutuhan.

Kita netepi prinsip perusahaan "pelanggan pisanan, kualitas luwih dhisik", kabutuhan pangguna minangka prioritas utama, lan nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling dhuwur minangka tujuan sing ditindakake perusahaan wiwit ngadeg.

Misi Kita

Nyedhiyakake produk premium sing berkualitas tinggi kanthi rega sing padha kanggo para klien

Nggawe lan cultivate sesambetan long-term karo klien

Langsung nanggapi kabutuhan klien sing ganti

Entuk kepuasan pelanggan sing lengkap

1

Produksi lan Layanan

Ing prinsip "Kanggo berkembang karo teknologi lan kanggo urip kanthi kualitas", kita mbangun tim profesional karo liwat telung puluh engineers sing tetep inovasi lan kontrol kualitas ing atine kanggo ngawula pasar donya.Kita uga terus ngenalake peralatan otomatisasi anyar kanggo nggedhekake kapasitas produksi lan nambah teknologi, lan saiki produk kita wis didol menyang pelanggan OEM lan aftermarket ing saindenging Amerika, Eropa, Jepang, Asia, lan Oseania.

Kontrol kualitas

Kita ngawasi saben proses ing produksi.Pangembangan lan desain produk ditindakake dening insinyur lan teknisi sing berpengalaman.We nindakake pengawasan ketat ing saben produk kanggo nguatake kualitas apik banget.Kemasan kita uga dicenthang ing baris kanggo njamin akurasi.Sadurunge saben kiriman, kita priksa manawa jumlah pesenan lan ing slip pangiriman padha.

2
3
4
5