• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

17" RT Steel Wheel Series

Katrangan singkat:

Ningbo Fortune Auto nyuplai kabeh seri 17'' RT Steel Wheel kanggo layanan aftermarket.Yen sampeyan are looking for kualitas premium wheel diinstal kanggo kendaraan tanpa mbuwang akeh dhuwit, RT steel wheel temtunipun pilihan pisanan!Kanthi kabeh tes kualitas sing dibutuhake, roda baja bisa njamin safety nyopir ing kabeh kahanan cuaca.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

● gembong gumantung ing rega-loropaken budget
● Kualitas apik banget bisa tahan kahanan sing meh banget
● Biaya pangopènan sing murah lan gampang didandani
● Kanthi lapisan bubuk plastik ireng saiki sampeyan katon apik
● tahan korosi ndawakake umur layanan
● gembong kualitas dhuwur ketemu specifications DOT

Spesifikasi Produk

REF NO.

REJEK NO.

UKURAN

PCD

ET

CB

LBS

APLIKASI

X47508

S7510863

17X7.0

5X108

45

63.4

1400

FORD, LINCOLN VOLVO

X47510

S7511065

17X6.5

5X110

40

65.1

1400

COBALT,MALIBU,DODGE DART,CHEROKEE

X47512

S7511257

17X7.0

5X112

45

57.1

1322

VOLKSWAGEN, AUDI

X47514

S7511456

17X7.0

5X114.3

45

56.1

1600

SUBARU,IMPREZA WAX,LEGACY,OUTBACK

X47556

S7510056

17X7.0

5X100

44

56.1

1300

SUBARU, COROLLA, MATRIX, PRUIS

X47561

S7511466

17X7.0

5X114.3

40

66.1

1800

NISSAN, INFINITI

X47564

S7511464

17X7.0

5X114.3

40

64.1

1400

HONDA

X47567

S7511467

17X7.0

5X114.3

40

67.1

1600

HYUNDAI, KIA, WAZDA, MITSUBISHI

X47756

S7513587

17X7.5

6x135

35

87.1

2000

FORD F150 04-17 EXPENDITION 03-17

X47767

S7512067

17X7.0

5X120

40

67.1

1375

EQUINOX, TERRAIN, CAMARO

X99139N

S7511460

17X7.0

5X114.3

40

60.1

1400

TPYOTA, LEXUS

X99715N

S7511471

17X7.0

5X114.3

40

71.5

1600

UNIVERSAL

 

Apa PCD (Pitch Circle Diameter)?

Hub bolongan Jarak iku panggonan ngendi hub wheel wis diinstal karo perkakas lug, nomer bolongan kanggo kabeh wheel hub instalasi lug perkakas * diameteripun bunder kawangun dening kabeh bolongan lug nut.

Kanggo nemtokake dhiameter bunder bolt ing rodha kanthi jumlah bolongan bolt ganjil, ukur saka tengah bolongan bolt menyang titik tengah antarane rong bolongan bolt langsung ngelawan bolongan bolt pisanan.

1

Ing rodha kanthi jumlah bolongan bolt sing padha, ukur saka tengah siji bolongan bolt menyang tengah bolongan sing langsung ngelawan.

2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • IAW Type Lead Clip On Wheel Weights
    • FTT286 Tire Inflator Pressure Gauges Aluminum Body With Chrome Plated
    • Dual Head Wheel Weight Hammer
    • TR413C&AC SERIES Tubeless Valves Chrome Rubber Snap-in Tire Valve
    • T Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • TPMS-4 Tire Pressure Sensor Rubber Snap-in Valve Stems