• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3
  • Kauntungan saka nindakake keseimbangan dinamis ing China

    Kauntungan saka nindakake keseimbangan dinamis ing China

    Apa ana imbalance: Nyatane, nalika mobil anyar metu saka pabrik, wis rampung imbangan dinamis, nanging kita asring lumaku dalan ala, iku kamungkinan sing hub rusak, ban padha ma lapisan, supaya liwat wektu. , bakal dadi ora seimbang....
    Waca liyane
  • Sawetara langkah penting ing keseimbangan dinamis mobil ing donya

    Sawetara langkah penting ing keseimbangan dinamis mobil ing donya

    Langkah: Kanggo nindakake imbangan dinamis mbutuhake 4 langkah: pisanan LOGO dibusak, wheel dipasang imbangan dinamis, milih ukuran fixator.Pisanan tarik metu panguasa ing mesin wawas dinamis, ngukur, banjur input controller pisanan....
    Waca liyane
  • Babagan imbangan dinamis mobil ing China

    Babagan imbangan dinamis mobil ing China

    Umume dianggep yen keseimbangan dinamis kendaraan yaiku keseimbangan antarane roda nalika kendaraan mlaku.Biasane ngandika nambah pemblokiran imbangan....
    Waca liyane
  • Bobot roda ing ban mobil nduweni peran penting ing China

    Bobot roda ing ban mobil nduweni peran penting ing China

    Balance dinamis ban: Blok timbal sing dipasang ing ban mobil, uga disebut bobot roda, minangka bagean penting saka ban mobil.Tujuan utama nginstal bobot roda ing ban yaiku kanggo nyegah ban saka kedher a ...
    Waca liyane
  • Ban penting, kita kudu nindakake panggunaan ban sing cukup ing China

    Ban penting, kita kudu nindakake panggunaan ban sing cukup ing China

    Nindakake tugas sing apik kanggo nglindhungi ban: Inspeksi pangopènan ban sing rutin sadurunge, sajrone lan sawise kerja sedina langsung mengaruhi jarak tempuh lan biaya ban, sing kudu digatekake dening para pembalap....
    Waca liyane
  • Ditampa ban

    Ditampa ban

    Pentinge manajemen ban: Manajemen ban minangka faktor penting kanggo safety nyopir, hemat energi lan nyuda biaya transportasi.Saiki, proporsi biaya ban kanggo biaya transportasi relatif kurang, umume 6% ~ 10%.Akur...
    Waca liyane
  • Komponen ing gembong - bobot wheel

    Komponen ing gembong - bobot wheel

    definisi: bobot Wheel, uga dikenal minangka bobot wheel ban.Iku komponen counterweight diinstal ing rodha kendaraan.Fungsi saka bobot wheel kanggo njaga imbangan dinamis setir ing rotasi kacepetan dhuwur....
    Waca liyane
  • Babagan TPMS (2)

    Babagan TPMS (2)

    Tipe: Saiki, TPMS bisa dipérang dadi sistem pemantauan tekanan ban ora langsung lan sistem pemantauan tekanan ban langsung.TPMS Ora Langsung: TPMS Langsung W...
    Waca liyane
  • Soko babagan TPMS

    Soko babagan TPMS

    Pambuka: Minangka bagean penting saka mobil, faktor utama kanggo nimbang kinerja ban punika tekanan ban.Tekanan ban sing sithik banget utawa dhuwur banget bakal mengaruhi kinerja ban lan nyuda umur layanan, lan pungkasane mengaruhi ...
    Waca liyane
  • Negara-negara sing beda-beda babagan panggunaan peraturan ban sing ora slip

    Negara-negara sing beda-beda babagan panggunaan peraturan ban sing ora slip

    ban studdable Jeneng sing bener kudu disebut ban salju karo kuku.Sing, ing nggunakake salju lan es dalan ban ditempelake kandang jaran ban.Pungkasan kuku anti-selip sing kena kontak karo permukaan dalan dipasang karo n ...
    Waca liyane
  • Roda Baja (2)

    Roda Baja (2)

    Pilihan saka cara mesin wheel Miturut materi beda lan syarat kinerja, cara beda bisa milih kanggo mesin wheel.Cara mesin utama yaiku: Casting ...
    Waca liyane
  • Roda Baja (1)

    Roda Baja (1)

    Roda Baja Roda baja minangka jinis roda sing digawe saka wesi lan baja, lan uga minangka bahan roda mobil sing paling wiwitan, sing nduweni karakteristik rega murah, kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang apik lan ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3