• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3
  • How To Prevent Tire Valve Air Leakage?

    Cara Nyegah Kebocoran Udara Katup Ban?

    Katup ban minangka komponen sing cilik banget nanging penting banget ing ban kendaraan.Kualitas katup bisa mengaruhi safety nyopir.Yen ban bocor, uga bakal nambah konsumsi bahan bakar lan nambah risiko ban bocor, saéngga mengaruhi safety penumpang ing t...
    Waca liyane
  • What Is Tire Valve And How Many Styles Of Tire Valve? How to Tell The Quality of It?

    Apa Katup Ban Lan Pira Gaya Katup Ban?Kepiye Cara Ngomong Kualitas Iku?

    Kaya sing wis dingerteni, mung bagean saka kendaraan sing kontak karo lemah yaiku ban.Ban bener-bener digawe saka pirang-pirang komponen sing dibutuhake supaya ban bisa mlaku kanthi optimal lan ngidini kendaraan bisa nggayuh potensiale.Ban iku penting kanggo mobil ...
    Waca liyane
  • Is Your Vehicle Tire Has To Be Balanced Before Hit On The Road?

    Apa Ban Kendaraan Sampeyan Kudu Diimbangi Sadurunge Ditabrak Ing Dalan?

    Yen ban ora seimbang nalika muter, bisa dirasakake nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur.Koyo utama iku setir bakal mlumpat ajeg, kang dibayangke ing setir goyang.Mesthi, impact ing nyopir ing kacepetan kurang cilik, lan paling p ...
    Waca liyane
  • Floor Jack – Your Reliable Helper In Your Garage

    Floor Jack - Helper Reliable Ing Garasi Panjenengan

    A stand jack mobil cukup mbiyantu kanggo garasi DIYer, kanthi bantuan saka peralatan iki bisa supaya karya rampung ing cara tenan efisien.Floor jacks teka ing sawetara wangun lan ukuran kanggo proyek gedhe lan cilik.Sampeyan mesthi bisa ngisi ban serep nganggo jack gunting ...
    Waca liyane
  • Prevent Problems Before They Happen, The Maintenance Tips Of Car Tires

    Nyegah Masalah Sadurunge Kedadean, Tip Pangopènan Ban Mobil

    Ban iku siji-sijine bagéan saka mobil sing kontak karo lemah, kaya sikil mobil, sing penting banget kanggo nyopir normal lan safety nyopir mobil.Nanging, ing proses panggunaan mobil saben dina, akeh sing duwe mobil ora nglirwakake perawatan ...
    Waca liyane
  • TPMS Sensor – Parts That Cannot Be Ignored On The Vehicle

    Sensor TPMS - Bagean sing Ora Bisa Digatekake Ing Kendaraan

    TPMS stands for sistem ngawasi meksa ban, lan kasusun saka sensor cilik iki sing pindhah ing saben gembong Panjenengan, lan apa padha arep kanggo ngomong mobil apa meksa saiki saben ban.Saiki alesan kenapa iki penting banget yaiku ...
    Waca liyane
  • Studded Tire Or Studless Tire?

    Ban Kancing Utawa Ban Tanpa Kancing?

    Kanggo sawetara pamilik mobil sing manggon ing wilayah utawa negara sing adhem lan salju ing musim salju, pemilik mobil kudu ngganti ban kanggo nambah grip nalika musim salju, supaya bisa nyopir kanthi normal ing dalan salju.Dadi apa bedane ban salju lan ban biasa ing ...
    Waca liyane
  • Pay Attention To Your Tire Valves!

    Priksa Katup Ban Sampeyan!

    Minangka mung bagean saka mobil ing kontak karo lemah, pentinge ban kanggo safety saka kendaraan punika poto-bukti.Kanggo ban, saliyane makutha, lapisan sabuk, lapisan langsir, lan lapisan njero kanggo mbangun struktur internal sing padhet, apa sampeyan tau mikir yen katup sing andhap asor uga ...
    Waca liyane
  • Things You Should Know About The Wheel Weights!

    Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Bobot Roda!

    Apa fungsi saka bobot imbangan rodha?Bobot imbangan rodha minangka bagean penting saka hub roda mobil.Tujuan utama nginstal bobot rodha ing ban yaiku kanggo nyegah ban saka kedher ing gerakan kacepetan dhuwur lan mengaruhi utawa ...
    Waca liyane
  • How To Replace The Wheel After The Vehicle Has A Flat Tire

    Cara Ngganti Roda Sawise Kendaraan Ban Kempes

    Yen sampeyan lagi nyopir ing dalan lan ban sampeyan bocor, utawa sampeyan ora bisa nyopir menyang garasi paling cedhak sawise tusukan, aja kuwatir, aja kuwatir yen njaluk bantuan.Biasane, kita duwe ban serep lan alat ing mobil kita.Dina iki Ayo pitutur marang kowe carane ngganti ban serep dhewe.1. Kaping pisanan, yen sampeyan ...
    Waca liyane