• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3
  • How To Prevent Tire Valve Air Leakage?

    Cara Nyegah Kebocoran Udara Katup Ban?

    Katup ban minangka komponen sing cilik banget nanging penting banget ing ban kendaraan.Kualitas katup bisa mengaruhi safety nyopir.Yen ban bocor, uga bakal nambah konsumsi bahan bakar lan nambah risiko ban bocor, saéngga mengaruhi safety penumpang ing t...
    Waca liyane
  • What Is Tire Valve And How Many Styles Of Tire Valve? How to Tell The Quality of It?

    Apa Katup Ban Lan Pira Gaya Katup Ban?Kepiye Cara Ngomong Kualitas Iku?

    Kaya sing wis dingerteni, mung bagean saka kendaraan sing kontak karo lemah yaiku ban.Ban bener-bener digawe saka pirang-pirang komponen sing dibutuhake supaya ban bisa mlaku kanthi optimal lan ngidini kendaraan bisa nggayuh potensiale.Ban iku penting kanggo mobil ...
    Waca liyane
  • Is Your Vehicle Tire Has To Be Balanced Before Hit On The Road?

    Apa Ban Kendaraan Sampeyan Kudu Diimbangi Sadurunge Ditabrak Ing Dalan?

    Yen ban ora seimbang nalika muter, bisa dirasakake nalika nyopir kanthi kacepetan dhuwur.Koyo utama iku setir bakal mlumpat ajeg, kang dibayangke ing setir goyang.Mesthi, impact ing nyopir ing kacepetan kurang cilik, lan paling p ...
    Waca liyane
  • Better Not To Change The Tire If You Don’t Pay Attention To These!

    Luwih becik Ora Ganti Ban Yen Sampeyan Ora Nggatekake Iki!

    Ganti ban minangka perkara sing bakal ditemoni kabeh pamilik mobil nalika nggunakake mobil.Iki minangka proses pangopènan kendaraan sing umum banget, nanging penting banget kanggo safety nyopir.Dadi, apa sing kudu digatekake nalika ngganti ban supaya ora ana alangan sing ora perlu?Ayo ngomong babagan sawetara gu ...
    Waca liyane