• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

BULGE ACORN LONG 1.75" Dhuwur 13/16" HEX

Katrangan singkat:

Wheel Lug Nuts lan Bolts minangka bagean penting sing ana gandhengane karo safety nyopir.Lan kanggo mesthekake safety, milih nut rodha tengen iku langkah pisanan kanggo pindhah.Fortune Auto isine Sejatine kabeh jinis perkakas wheel ing aftermarket.

Fortune Auto nawakake macem-macem jinis kacang lug wheel, kanggo gaya liyane hubungi kita!

 


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 13/16'' HEX
● 1.75" Dawane sakabèhé
● 60 Degree Conical Kursi
● Perawatan lumahing bisa disesuaikan

Multiple ukuran thread kasedhiya

BULGE ACORN LONG

Ukuran Utas

Bagian#

9/16

1710A-L

7/16

1702A-L

1/2

1704A-L

12 mm 1.25

1706A-L

12 mm 1,50

1707A-L

12 mm 1,75

1712A-L

14 mm 1,50

1709A-L

14mm 2.00

1714A-L

 

图片2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 2PC BULGE ACORN 1.40’’ Tall 13/16’’ HEX
    • BULGE ACORN WITH GROOVE 1.30’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2-PC BULGE ACORN SHORT 1.06’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2PC BULGE ACORN 1.26’’ Tall 13/16’’ HEX
    • ATV&TRAILER BULGE 1.10’’ Tall 2/3’’ HEX