• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2-PC BULGE ACORN PENDEK 1.06" Dhuwur 13/16" HEX

Katrangan singkat:

Lug nuts (utawa lug bolts) iku salah siji saka proyek paling penting ing kendaraan lan digunakake kanggo nyekeli gembong lan ban kanggo kendaraan.Nalika ora ana ukuran lug nut universal, untunge mung ana kira-kira rolas ukuran thread lan pitches sing nggawe ukuran lug nut.

Fortune Auto nawakake macem-macem mur roda, kanggo gaya liyane hubungi kita!

 


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 13/16'' HEX
● 1.06'' Dawane sakabèhé
● 60 Degree Conical Kursi
● Chrome dilapisi wis resistance karat banget
● 2 Piece desain: Lug perkakas nyegah maca torsi salah amarga bolt rodha kontak nang nut lug sadurunge iku ing posisi karo rodha.

Multiple ukuran thread kasedhiya

2 PC BULGE ACORN

Ukuran Utas

Bagian#

7/16

1702

1/2

1704

12 mm 1.25

1706

12 mm 1,50

1707

12 mm 1,75

1712

14 mm 1,50

1709

14mm 2.00

1714

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 2PC BULGE ACORN 1.40" Dhuwur 13/16" HEX
    • ATV&TRAILER BULGE 1.10" Dhuwur 2/3" HEX
    • BULGE ACORN WITH GROOVE 1.30'' Dhuwur 13/16'' HEX
    • BULGE ACORN LONG 1.75'' Dhuwur 13/16'' HEX
    • 2PC BULGE ACORN 1.26" Dhuwur 13/16" HEX