• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2PC BULGE ACORN 1.40" Dhuwur 13/16" HEX

Katrangan singkat:

Jinis lug nut sing umum banget yaiku kursi kerucut.Sampeyan bisa mbedakake gaya iki dening kursi lug tapered, kang wis 60 derajat taper sing otomatis aligns lugs kanggo setir nalika tightened.Boten kados kursi bunder, kursi conical beda-beda ing wangun sudut.Dheweke asring diarani kacang acorn amarga penampilane.

Fortune Auto nawakake macem-macem jinis kacang lug wheel, kanggo gaya liyane hubungi kita!


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 13/16'' HEX
● 1,40 '' Dawane Sakabèhé
● 60 Degree Conical Kursi
● Kacang hub karo desain 2-Piece nyegah maca torsi salah amarga bolt rodha kontak nang nut sadurunge nut ing posisi karo rodha.

Multiple ukuran thread kasedhiya

2 PC BULGE ACORN

Ukuran Utas

Bagian#

7/16

1702

1/2

1704

12 mm 1.25

1706

12 mm 1,50

1707

12 mm 1,75

1712

14 mm 1,50

1709

14mm 2.00

1714

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 2PC BULGE ACORN 1.26’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2-PC BULGE ACORN SHORT 1.06’’ Tall 13/16’’ HEX
    • BULGE ACORN WITH GROOVE 1.30’’ Tall 13/16’’ HEX
    • ATV&TRAILER BULGE 1.10’’ Tall 2/3’’ HEX
    • BULGE ACORN LONG 1.75’’ Tall 13/16’’ HEX