• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2PC BULGE ACORN 1.40" Dhuwur 13/16" HEX

Katrangan singkat:

Jinis lug nut sing umum banget yaiku kursi kerucut.Sampeyan bisa mbedakake gaya kasebut kanthi kursi lug tapered, sing duwe taper 60 derajat sing kanthi otomatis nyelarasake lug menyang setir nalika dikencengi.Boten kados kursi bunder, kursi conical beda-beda ing wangun sudut.Dheweke asring diarani kacang acorn amarga penampilane.

Fortune Auto nawakake macem-macem mur roda, kanggo gaya liyane hubungi kita!


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 13/16'' HEX
● 1.40'' Dawane sakabèhé
● 60 Degree Conical Kursi
● Kacang hub karo desain 2-Piece nyegah maca torsi salah amarga bolt rodha kontak nang nut sadurunge nut ing posisi karo rodha.

Multiple ukuran thread kasedhiya

2 PC BULGE ACORN

Ukuran Utas

Bagian#

7/16

1702

1/2

1704

12 mm 1.25

1706

12 mm 1,50

1707

12 mm 1,75

1712

14 mm 1,50

1709

14mm 2.00

1714

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • BULGE ACORN WITH GROOVE 1.30'' Dhuwur 13/16'' HEX
    • 2-PC BULGE ACORN PENDEK 1.06" Dhuwur 13/16" HEX
    • BULGE ACORN LONG 1.75'' Dhuwur 13/16'' HEX
    • ATV&TRAILER BULGE 1.10" Dhuwur 2/3" HEX
    • 2PC BULGE ACORN 1.26" Dhuwur 13/16" HEX