• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Sensor Tekanan Ban TPMS-2 Batang Katup Snap-in Karet

Katrangan singkat:

Katup ban minangka komponen kritis safety lan mung katup saka sumber kualitas sing dikawruhi sing disaranake.

Klep kualitas rendah bisa nyebabake deflasi ban kanthi cepet kanthi kendaraan dadi ora bisa dikendhaleni lan bisa nabrak.Mulane Fortune mung adol saka klep kualitas OE kanthi akreditasi ISO/TS16949.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

-Aplikasi narik-liwat prasaja

-Tahan karat

-Material karet EPDM sing berkualitas njamin daya tarik sing apik

-100% diuji sadurunge dikirim kanggo njamin safety, stabilitas lan daya tahan produk;

Nomer Bagian Referensi

schrader kit: 20635

kit dill: VS-65

Data Aplikasi

T-10 Screw Torsi: 12,5 inch lbs.(1,4 Nm) Kanggo TRW Versi 4 sensor

Apa TPMS?

Ing proses nyopir mobil kanthi kacepetan dhuwur, kacilakan ban sing paling kuwatir lan angel dicegah kanggo kabeh pembalap, lan uga minangka alesan penting kanggo kacilakan lalu lintas dadakan.Miturut statistik, 70% nganti 80% kacilakan lalu lintas ing jalan tol disebabake dening tusukan.Nyegah tusukan wis dadi masalah penting kanggo nyopir kanthi aman.Munculé sistem TPMS minangka salah sawijining solusi sing paling cocog.

TPMS minangka singkatan saka "Sistem Pemantauan Tekanan Ban" kanggo sistem pemantauan tekanan ban mobil kanthi wektu nyata.Utamane digunakake kanggo ngawasi tekanan ban kanthi otomatis nalika mobil nyopir, lan weker bocor ban lan tekanan udara sing sithik kanggo njamin safety nyopir.Sistem peringatan dini kanggo safety driver lan penumpang.

Apa katup TPMS?

Batang tutup pungkasane nyambungake sensor menyang pelek.Katup bisa digawe saka karet snap-in utawa aluminium clamp-in.Ing kasus apa wae, kabeh duwe tujuan sing padha - supaya tekanan udara ban stabil.Ing njero gagang, gagang kuningan utawa aluminium bakal dipasang kanggo ngontrol aliran udara.Uga bakal ana mesin cuci karet, kacang aluminium lan kursi ing gagang tutup clamp-in kanggo nutup sensor kanthi bener ing pinggir.

Napa kudu ngganti tutup karet TPMS?

Katup karet kapapar ing kahanan cuaca sing beda-beda ing saindhenging taun, sing bisa nyebabake penuaan tartamtu saka wektu.Kanggo mesthekake safety nyopir, tuwa nozzle tutup kudu mbayar manungsa waé kanggo.Disaranake ngganti tutup saben-saben ganti ban.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • FSF08 Steel Adhesive Wheel Weights
    • TPMS-1 Tire Pressure Sensor Rubber Snap-in Valve Stems
    • Roll Adhesive Wheel Weights Oe Quality With Strong Adhesive Tape
    • FTT16 Tire Valve Stem Tools Portable Valve Core Repair Tool
    • FS002 Bulge Acorn Locking Wheel Lug Nuts (3/4″ Hex)
    • FTT11 Series Valve Stem Tools