• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

TPMS-2 Sensor Tekanan Ban Karet Snap-in Batang Katup

Katrangan singkat:

Katup ban minangka komponen kritis safety lan mung katup saka sumber kualitas sing dikawruhi sing disaranake.

Klep kualitas rendah bisa nyebabake deflasi ban kanthi cepet kanthi kendaraan dadi ora bisa dikendhaleni lan bisa nabrak.Mulane Fortune mung adol saka klep kualitas OE kanthi akreditasi ISO / TS16949.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

-Aplikasi narik-liwat prasaja

-Tahan karat

-Material karet EPDM sing berkualitas njamin daya tarik sing apik

-100% diuji sadurunge dikirim kanggo njamin safety, stabilitas lan daya tahan produk;

Nomer Bagian Referensi

kit schrader: 20635

kit dill: VS-65

Data Aplikasi

T-10 Screw Torsi: 12,5 inch lbs.(1,4 Nm) Kanggo TRW Versi 4 sensor

Apa TPMS?

Ing proses nyopir mobil kanthi kacepetan dhuwur, kacilakan ban minangka sing paling kuwatir lan angel dicegah kanggo kabeh pembalap, lan uga minangka alesan penting kanggo kacilakan lalu lintas dadakan.Miturut statistik, 70% nganti 80% kacilakan lalu lintas ing jalan tol disebabake dening tusukan.Nyegah tusukan wis dadi masalah penting kanggo nyopir kanthi aman.Munculé sistem TPMS minangka salah sawijining solusi sing paling cocog.

TPMS minangka singkatan saka "Sistem Pemantauan Tekanan Ban" kanggo sistem pemantauan tekanan ban mobil kanthi wektu nyata.Utamane digunakake kanggo ngawasi tekanan ban kanthi otomatis nalika nyopir mobil, lan weker bocor ban lan tekanan udara sing sithik kanggo njamin safety nyopir.Sistem peringatan dini kanggo safety driver lan penumpang.

Apa katup TPMS?

Batang tutup pungkasane nyambungake sensor menyang pelek.Katup bisa digawe saka karet snap-in utawa aluminium clamp-in.Ing kasus apa wae, kabeh padha duwe tujuan sing padha - supaya tekanan udara ban stabil.Ing njero gagang, gagang kuningan utawa aluminium bakal dipasang kanggo ngontrol aliran udara.Ana uga mesin cuci karet, kacang aluminium lan kursi ing gagang klep clamp-in kanggo nutup sensor kanthi bener menyang pinggir.

Napa kudu ngganti tutup karet TPMS?

Katup karet kapapar kahanan cuaca sing beda-beda ing saindhenging taun, sing bisa nyebabake penuaan tartamtu saka wektu.Kanggo mesthekake safety nyopir, tuwa nozzle tutup kudu mbayar manungsa waé kanggo.Disaranake ngganti tutup saben-saben ban diganti.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • FTC1M High-mburi Ban Changer Wheel Mesin Ganti Ban
    • FSL02 Timbal Adhesive Wheel Bobot
    • FTT136 Air Chucks Zinc Allot Head Berlapis Krom 1/4"
    • FSL01 Timbal Adhesive Wheel Bobot
    • Metal Valve Stem Lurus Extenders Nikel-dilapisi
    • 9000 Series Batang Inti Katup Ban Singkat 5v1