• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

TOYOTA LONG MAG W/TACHED WASHER 1.86'' Dhuwur 13/16'' HEX

Katrangan singkat:

Kacang Mag Seat Lug beda banget karo jinis kacang liyane kanthi pirang-pirang cara.Kaping pisanan, dheweke duwe desain benang lengkap sing trep uga mesin cuci sing rata kanggo ngeset yen ana permukaan sing rata ing sekitar kuping.Iki padha populer taun kepungkur nalika gembong aluminium pisanan muncul.

Fortune Auto nawakake macem-macem jinis kacang lug wheel, kanggo gaya liyane hubungi kita!

 


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 13/16'' HEX
● 1,86 inci dawa sakabèhé
● kursi flat
● Ukuran benang kasedhiya kanggo macem-macem jinis

Multiple ukuran thread kasedhiya

OE MEDIUM MAG W/
LAMPIRAN WASHER

Ukuran Utas

Bagian#

12 mm 1,50

98-0002

12 mm 1.25

98-0002-06

14 mm 1,50

98-0002-09

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • MEDIUM MAG W/ATTACHED WASHER 1.44’’ Tall 13/16’’ HEX
    • OE MEDIUM MAG W/ATTACHED WASHER 1.21’’ Tall 13/16’’ HEX
    • LONG MAG W/ATTACHED WASHER 1.85’’ Tall 7/8’’ HEX