• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

T Type Lead Clip On Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Timah (Pb)

Aplikasi kanggo Umume truk ringan Amerika Utara sing dilengkapi roda baja kekandelan hiasan lan luwih gedhe lan paling truk ringan sing dilengkapi roda campuran.

Roda baja kanthi flange pelek sing luwih kenthel tinimbang rim standar lan truk ringan kanthi pelek alloy non-komersial.

Deleng pandhuan aplikasi ing bagean download.

Ukuran Bobot: 0.25 kanggo 3 OZ

Dilapisi bubuk plastik utawa Ora ana sing dilapisi


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Dianggo:imbangan wheel lan Déwan ban
Bahan:Timbal (Pb)
Gaya: T
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik utawa Ora ana sing dilapisi
Ukuran bobot:0.25oz kanggo 3oz

Aplikasi kanggo Umume truk ringan Amerika Utara sing dilengkapi roda baja kekandelan hiasan lan luwih gedhe lan paling truk ringan sing dilengkapi roda campuran.
Roda baja kanthi flange pelek sing luwih kenthel tinimbang rim standar lan truk ringan kanthi pelek alloy non-komersial.

Ukuran

Jumlah / kothak

Jumlah / kasus

0.25oz-1.0oz

25PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25PCS

5 KOTAK

Napa setir isih goyang sawise balancing dinamis?

Jitter jelajah dalan: Masalah suspensi, deformasi sasis, lan pamindahan kabeh alasan penting kanggo jitter setir.Sawise setir wis nemen jittered, teknisi pangopènan umume bakal mriksa apa chasis kendaraan wis ewah-ewahan bentuk ketok, lan banjur mriksa alignment papat-wheel.Yen perlu, Sasis disetel kanggo amba driji sikil lan amba inclination mburi.Jitter nalika nyebrang potholes: Masalah sambungan suspension, yen mobil ora ketok nalika nyopir ing dalan flat, nanging bakal jitter nemen nalika liwat potholes, iku biasane amarga ngeculke rod dasi lan werni joints.Masalah kayata sambungan sing ora bener saka lengen klambi tiba.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • IAW Tipe Steel Clip On Wheel Bobot
    • MC Tipe Lead Clip On Wheel Bobot
    • P Tipe Steel Clip On Wheel Bobot
    • EN Jinis Klip Seng Ing Bobot Roda
    • T Tipe Seng Clip On Wheel Bobot
    • FN Type Steel Clip On Wheel Bobot