• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

P Tipe Lead Clip On Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Timah (Pb)

Aplikasi kanggo standar-jembaré rim flange kekandelan gembong baja mobil penumpang karo 13 "-17" ukuran wheel.

Deleng pandhuan aplikasi ing bagean download.

Ukuran Bobot: 0.25 kanggo 3 OZ

Dilapisi bubuk plastik utawa Ora dilapisi


Detail Produk

Tag produk

Detail Paket

Dianggo:imbangan wheel lan Déwan ban
Bahan:Timbal (Pb)
Gaya: P
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik utawa Ora dilapisi
Ukuran bobot:0.25oz kanggo 3oz

Aplikasi kanggo standar-jembaré rim flange kekandelan gembong baja mobil penumpang karo 13 "-17" ukuran wheel.
Deleng pandhuan aplikasi ing bagean download.

Ukuran

Jumlah / kothak

Jumlah / kasus

0.25oz-1.0oz

25PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25PCS

5 KOTAK

 

Pay manungsa waé menyang Balance Wheel Panjenengan

Wiwit mode nyopir mobil penumpang umume rodha ngarep, beban roda ngarep luwih gedhe tinimbang roda mburi.Sawise jarak tempuh mobil tartamtu, bakal ana bedane tingkat kekeselen lan nyandhang ban ing bagean sing beda-beda, mula disaranake sampeyan njupuk jarak tempuh utawa kondisi dalan kanthi pas wektune rotasi ban ditindakake;Amarga kahanan dalan sing rumit, kahanan apa wae ing dalan bisa nyebabake ban lan pelek baja, kayata nabrak platform dalan, ngliwati potholes kanthi kacepetan dhuwur, lan liya-liyane, sing bisa nyebabake deformasi pelek baja kanthi gampang. , supaya disaranake sampeyan ngganti Do ban imbangan dinamis ing wektu sing padha.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • P Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • FN Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • T Type Lead Clip On Wheel Weights
    • FN Type Steel Clip On Wheel Weights
    • EN Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • IAW Type Lead Clip On Wheel Weights