• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF08-1 Steel Adhesive Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 1/4 oz * 12, 3 oz / strip;1/4oz * 10, 2.5oz / strip;1/2oz * 8, 2oz / strip

Permukaan: Dilapisi seng tanpa timah utawa dilapisi bubuk plastik

Kemasan: 52 strip/box, 4 box/case;65 strip / kothak, 4 kothak / kasus;30 strip / kothak, 20 kothak / kasus;

Kasedhiya karo macem-macem kaset: TAPE BIRU NORMAL, TAPE RED 3M, TAPE PUTIH AS, TAPE BIRU NORMAL, TAPE BIRU NORTON, TAPE RED WIDER 3M


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Dianggo:Kelet ing pelek kendaraan kanggo ngimbangi rodha lan perakitan ban
Bahan:Baja (FE)
ukuran:1/4oz * 12 segmen, 3oz / strip;1/4oz * 10 segmen, 2.5oz / strip;1/4oz * 8, 2oz / strip
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik utawa dilapisi seng
Packaging:52 strip / kothak, 4 kothak / kasus;65 strip / kothak, 4 kothak / kasus;30 strip / kothak, 20 kothak / kasus;, utawa kemasan khusus
Kasedhiya karo macem-macem kaset:PITA BIRU NORMAL, PITA RED 3M, PITA PUTIH USA, PITA BIRU BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA 3M WIDER RED

Fitur

-loropaken lingkungan, baja punika relatif luwih lingkungan loropaken materi bobot wheel dibandhingake karo timbal lan seng.
- Backing adhesive punika tenacious
-Sampurna kanggo imbangan roda, bobot tirai drapery, macem-macem hobi lan kerajinan.

Pilihan lan Fitur Tape

211132151

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • FSL01 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSF03T Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSL04 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSL05 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSZ06 5g-10g Zinc Adhesive Wheel Weights
    • FSF07 Steel Adhesive Wheel Weights