• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF02-1 5g Steel Adhesive Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 5g * 12, 60g / strip

Permukaan: Dilapisi seng tanpa timah utawa dilapisi bubuk plastik

Kemasan: 100 strip/box, 4 box/case

Kasedhiya karo macem-macem kaset: TAPE BIRU NORMAL, TAPE RED 3M, TAPE PUTIH AS, TAPE BIRU NORMAL, TAPE BIRU NORTON, TAPE RED WIDER 3M


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Njaluk imbangan pas dibutuhake kanggo proyek karo bobot wheel iki!Bobot tanpa timbal kasedhiya ing jalur lan dicetak kanthi skor 5g.bagean kanggo nggawe bobot pas kanggo saben proyek wawas.Bobot kasebut nduweni backings adhesive kanggo lampiran sing gampang lan aman.

Dianggo:Kelet ing pelek kendaraan kanggo ngimbangi rodha lan perakitan ban
Bahan:Baja (FE)
ukuran:5g * 12 perangan, 60g / strip, kothak
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik utawa dilapisi seng
Packaging:100 strip / kothak, 4 kothak / kasus, utawa kemasan khusus
Kasedhiya karo macem-macem kaset:PITA BIRU NORMAL, PITA MERAH 3M, PITA PUTIH USA,TAPE BIRU NORMAL, TAPE BIRU NORTON, TAPE LEBAR MERAH 3M

Fitur

-Perlindhungan lingkungan, dibandhingake karo timbal lan seng, baja minangka materi bobot rodha sing relatif luwih ramah lingkungan.
-Ekonomis, rega unit bobot rodha baja mung kira-kira setengah saka rega bobot roda timbal.
-Kanggo gedhe lan cukup cilik kanggo pas ing ngendi wae.
-Kinerja tape sing apik ndadekake bobote kelet.

Pilihan lan Fitur Tape

211132151

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • FSL02 Timbal Adhesive Wheel Bobot
    • FSZ05 5g Seng Adhesive Wheel Bobot
    • FSF01-1 5g-10g Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSF09 Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSL06 Timbal Adhesive Wheel Bobot
    • FSF01-2 5g-10g Steel Adhesive Wheel Bobot