• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Gaya ACORN 1.40" Dhuwur 13/16" HEX

Katrangan singkat:

Nalika kacang heksagon umum banget, kacang lug kursi conical mbokmenawa jinis sing paling kerep ditemokake.Model iki diklasifikasikaké dening kursi lug tapered, kang kasusun saka taper 60 derajat sing otomatis pusat lugs menyang rodha nalika tightened.

Fortune Auto nawakake macem-macem mur roda, kanggo gaya liyane hubungi kita!


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 13/16'' HEX
● 1.40'' Dawane sakabèhé
● 60 Degree Conical Kursi
● 12mmx1.5 Ukuran benang

Multiple ukuran thread kasedhiya

ACORN

Ukuran Utas

Bagian#

3/8

1001

7/16

1002

1/2

1004

12 mm 1.25

1006

12 mm 1,50

1007

12 mm 1,75

1012

14 mm 1,50

1009

14mm 2.00

1014

 

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • ACRON SHORT 1.00" Dhuwur 13/16" HEX
    • 1-PC ACORN 1.38" Dhuwur 3/4" HEX Lug Nut
    • 1-PC ACORN 1.38" Dhuwur 2/3" HEX
    • 2-PC ACORN 1.40" Dhuwur 13/16" HEX
    • 2-PC ACORN 1.06" Dhuwur 13/16" HEX
    • MEDIUM ACRON 1.29" Dhuwur 13/16" HEX