• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

1-PC ACORN 1.38" Dhuwur 2/3" HEX

Katrangan singkat:

Fortune Auto nyedhiyakake kabeh jinis kacang rodhadigawe saka benang mesin presisi lan wis ngliwati proses kontrol kualitas multi-titik sing dawa.Digawe saka baja sing digawe adhem lan diolah panas kanggo kekuatan lan daya tahan sing dipercaya.

Fortune Auto nawakake macem-macem mur roda, kanggo gaya liyane hubungi kita!


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 2/3" HEX
● 1.38" Dawane sakabèhé
● 60 Degree Conical Kursi
● 12mmx1.5 Ukuran benang
● Dilapisi krom

Multiple ukuran thread kasedhiya

1-PC ACORN

Ukuran Utas

Bagian#

3/8

1001-17H

7/16

1002-17H

1/2

1004-17H

12 mm 1.25

1006-17H

12 mm 1,50

1007-17H

12 mm 1,75

1012-17H

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 1-PC ACORN 1.38" Dhuwur 3/4" HEX Lug Nut
    • MEDIUM ACRON 1.29" Dhuwur 13/16" HEX
    • ACRON SHORT 1.00" Dhuwur 13/16" HEX
    • 2-PC ACORN 1.40" Dhuwur 13/16" HEX
    • 2-PC ACORN 1.06" Dhuwur 13/16" HEX
    • Gaya ACORN 1.40" Dhuwur 13/16" HEX