• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

T Tipe Seng Clip On Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Seng (Zn)

Aplikasi kanggo Umume truk ringan Amerika Utara sing dilengkapi roda baja kekandelan hiasan lan luwih gedhe lan paling truk ringan sing dilengkapi roda campuran.

Roda baja kanthi flange pelek sing luwih kenthel tinimbang rim standar lan truk ringan kanthi pelek alloy non-komersial.

Deleng pandhuan aplikasi ing bagean download.

Ukuran Bobot: 0.25oz-3.0oz

Dilapisi bubuk plastik

Alternatif bebas timbal yaiku ramah lingkungan


Detail Produk

Tag produk

Detail Paket

Dianggo:Digunakake kanggo ngimbangi kabeh jinis roda baja, cocok kanggo mobil penumpang, truk ringan
Bahan:Seng (Zn) Gaya: T
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik
Ukuran bobot:0.25oz kanggo 3oz
Proteksi lingkungan lan safety saka bahan

Aplikasi kanggo Umume truk ringan Amerika Utara sing dilengkapi roda baja kekandelan hiasan lan luwih gedhe lan paling truk ringan sing dilengkapi roda campuran.
Roda baja kanthi flange pelek sing luwih kenthel tinimbang rim standar lan truk ringan kanthi pelek alloy non-komersial.

Ukuran

Jumlah / kothak

Jumlah / kasus

0.25oz-1.0oz

25PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25PCS

5 KOTAK

 

Milih bobot sing tepat kanggo aplikasi uga penting

Nglamar jinis bobot wheel salah iku kesalahan paling umum.Sampeyan mesthi dianjurake kanggo ngrujuk menyang Pandhuan Aplikasi, sing nampilake kabeh kendaraan OEM lan jinis bobot sing cocog.Sampeyan uga dianjurake kanggo nggunakake ukuran rim, sing minangka alat sing praktis kanggo kabeh aplikasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • T Type Steel Clip On Wheel Bobot
    • AW Type Lead Clip On Wheel Bobot
    • LH Tipe Steel Clip On Wheel Bobot
    • P Tipe Lead Clip On Wheel Bobot
    • AW Type Steel Clip On Wheel Bobot
    • FN Type Lead Clip On Wheel Bobot