• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

MC Tipe Seng Clip On Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Seng (Zn)

Aplikasi kanggo umume kendaraan Amérika Lor sing dilengkapi pelek alloy

Cocog: Akeh merek kaya Buick, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Mazda, Oldsmobile, Pontiac & Saturn

Deleng pandhuan aplikasi ing bagean download

Ukuran bobot: 0.250z-3.00z

Alternatif bebas timbal sing dilapisi bubuk plastik ramah lingkungan


Detail Produk

Tag produk

Detail Paket

Dianggo:imbangan wheel lan Déwan ban
Bahan:Seng (Zn)
Gaya: MC
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik
Ukuran bobot:0.25oz kanggo 3oz
Klip ZINC sing kuat sing ora rusak sawise 10 utawa luwih panggunaan

Aplikasi kanggo umume kendaraan Amérika Lor sing dilengkapi pelek alloy.
Akeh merek kaya Buick, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Mazda, Oldsmobile, Pontiac & Saturn.

Ukuran

Jumlah / kothak

Jumlah / kasus

0.25oz-1.0oz

25PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25PCS

5 KOTAK

 

Bedane clip on lan bobot wheel adhesive

Bobot rodha clip-on biasane digunakake karo roda flanged sing bisa dipasang klip.Bobot wheel adhesive digunakake ing gembong tanpa flanges lan biasane kanggo pelanggan sing Care babagan tampilan estetis saka kendaraan, ngendi bobot wheel bisa didhelikake konco spokes.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • LH Tipe Steel Clip On Wheel Bobot
    • IAW Tipe Lead Clip On Wheel Bobot
    • FN Tipe Seng Clip On Wheel Bobot
    • MC Tipe Steel Clip On Wheel Bobot
    • P Tipe Lead Clip On Wheel Bobot
    • P Tipe Seng Clip On Wheel Bobot