• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF07 Steel Adhesive Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 1/2 oz * 9, 4.5 oz/strip;1/2oz * 12, 6oz / strip;

Permukaan: Dilapisi seng tanpa timah utawa dilapisi bubuk plastik

Kemasan: 40 strip/kotak, 4 kotak/kasus;30 strip / kothak, 4 kothak / kasus;

Kasedhiya karo macem-macem kaset: TAPE BIRU NORMAL, TAPE RED 3M, TAPE PUTIH AS, TAPE BIRU NORMAL, TAPE BIRU NORTON, TAPE RED WIDER 3M


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Fortune duwe pengalaman ekstensif ing bagean mobil aftermarket.Minangka salah siji saka manufaktur counterweight wheel wiwitan lan eksportir ing China, kita wis cooperated karo pelanggan saka macem-macem negara liwat taun.Apa wae sing perlu kanggo bagean wheel , kita duwe produk nengen kanggo bisnis.

Dianggo:Kelet ing pelek kendaraan kanggo ngimbangi rodha lan perakitan ban
Bahan:Baja (FE)
ukuran:1/2oz * 9 segmen, 4.5oz / strip;1/2oz * 9 perangan, 4.5oz / Strip Dibunderaké
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik utawa dilapisi seng
Packaging:40 strip / kothak, 4 kothak / kasus;30 strip / kothak, 4 kothak / kasus, utawa kemasan khusus
Kasedhiya karo macem-macem kaset:PITA BIRU NORMAL, PITA MERAH 3M, PITA PUTIH USA,TAPE BIRU NORMAL, TAPE BIRU NORTON, TAPE LEBAR MERAH 3M

Fitur

-Timbal Gratis, Perlindhungan lingkungan, dilindhungi dening hukum 50 negara, bobot sabuk baja galvanis
-Ekonomis, rega unit bobot rodha baja mung kira-kira setengah saka rega bobot roda timbal.
- Kinerja imbangan roda sing apik banget, cocog kanggo mobil, truk, SUV, motor
-Precise lan awet, super adhesive, karya imbangan aman lan awet

Pilihan lan Fitur Tape

211132151

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • FSZ05 5g Seng Adhesive Wheel Bobot
    • FSF08-1 Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSZ06 5g-10g Seng Adhesive Wheel Bobot
    • FSF02-1 5g Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSF07T Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSF01 5g-10g Steel Adhesive Wheel Bobot