• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF01-2 5g-10g Steel Adhesive Wheel Bobot

Katrangan singkat:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 5g * 4 + 10g * 4, 60g / strip

Permukaan: Dilapisi seng tanpa timah utawa dilapisi bubuk plastik

Kemasan: 100 strip/box, 4 box/case

Kasedhiya karo macem-macem kaset: TAPE BIRU NORMAL, TAPE RED 3M, TAPE PUTIH AS, TAPE BIRU NORMAL, TAPE BIRU NORTON, TAPE RED WIDER 3M


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Minangka salah siji saka manufaktur pisanan lan eksportir counterweights wheel ing China, Fortune wis pengalaman ekstensif ing wilayah iki.Adhedhasar garis produk lengkap sing nyakup meh kabeh jinis bobot roda ing pasar, kita kerja bareng karo pelanggan saka macem-macem negara.Ora preduli ing ngendi sampeyan, kita duwe produk sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Dianggo:Kelet ing pelek kendaraan kanggo ngimbangi rodha lan perakitan ban
Bahan:Baja (FE)
ukuran:5g * 12 segmen, 60g / strip, kothak, kanthi logo fyc
Perawatan lumahing:Dilapisi bubuk plastik utawa dilapisi seng
Packaging:100 strip / kothak, 4 kothak / kasus, utawa kemasan khusus
Kasedhiya karo macem-macem kaset:PITA BIRU NORMAL, PITA RED 3M, PITA PUTIH USA, PITA BIRU BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA 3M WIDER RED

Fitur

-Environmentally loropaken, baja punika relatif luwih lingkungan loropaken materi bobot wheel dibandhingake karo timbal lan seng.
-Rega terjangkau, rega unit counterweight rodha baja mung kira-kira setengah saka rega counterweight timbal.
-Tape kualitas dhuwur, nggawe proses mbusak luwih efisien

Pilihan lan Fitur Tape

211132151

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • FSL07 Timbal Adhesive Wheel Bobot
    • FSF01-1 5g-10g Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSF01 5g-10g Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSL06 Timbal Adhesive Wheel Bobot
    • FSF03T Steel Adhesive Wheel Bobot
    • FSF02 5g Steel Adhesive Wheel Bobot