• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2-PC SHORT DUALIE ACORN 1.10'' Dhuwur 3/4'' HEX

Katrangan singkat:

Wheel Lug Nuts diwenehake dening Fortune Auto menehi solusi biaya-efektif kanggo layanan aftermarket Panjenengan.Kanthi bahan berkualitas lan perawatan permukaan sing apik, tahan banget kanggo karat lan ndawakake umur layanan.Dibangun kanggo standar engineering ketat njamin safety nyopir.

Fortune Auto nawakake macem-macem mur roda, kanggo gaya liyane hubungi kita!

 


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

● 3/4" HEX
● 1.10'' Dawane sakabèhé
● 60 Degree Conical Kursi
● 2 Piece desain: Lug perkakas nyegah maca torsi salah amarga bolt rodha kontak nang nut lug sadurunge iku ing posisi karo rodha.
● konstruksi awet

Multiple ukuran thread kasedhiya

2-PC SHORT DUALIE
ACORN

Ukuran Utas

Bagian#

7/16

1352S

1/2

1354S

12 mm 1.25

1356S

12 mm 1,50

1357S

 

Nginstal lan Tightening Kabar

Aja nginstal nganggo kunci impact!Kanggo nginstal lan ngencengi mur lug, alat utama sing sampeyan butuhake yaiku kunci soket lan kunci torsi.Nalika sawetara mekanika seneng nggunakake wrenches impact kanggo ease saka operasi, minangka pangguna inexperienced, sampeyan bisa mungkasi munggah overusing lan ngrusak bolt wheel.Yen sampeyan ora yakin carane nyetel kunci torsi bener, priksa manawa ana manual cedhak kanggo referensi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 2-PC SHORT DUALIE ACORN 1.20'' Dhuwur 13/16'' HEX