• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Kaya sing wis dingerteni, mung bagean saka kendaraan sing kontak karo lemah yaiku ban.Ban bener-bener digawe saka pirang-pirang komponen sing dibutuhake supaya ban bisa mlaku kanthi optimal lan ngidini kendaraan bisa nggayuh potensiale.Ban penting banget kanggo kinerja, rasa, penanganan, lan sing paling penting, safety.Ora mung ban karet sing njamin safety nalika nyopir, nanging tutup ban uga minangka bagean penting ing ban.

视频封面

Apa Katup Ban?

Katup ban minangka piranti awak katup sing, nalika dibukak, ngidini hawa mlebu ing ruang ban utawa tabung tanpa tabung, banjur nutup lan nutup kanthi otomatis kanggo nggawe tekanan udara kanggo nyegah hawa metu saka ban utawa tabung.Kajaba ban sing padhet, kabeh ban utawa tabung njero sing kudu dikembangake kudu dikembangake nganggo piranti iki.

Pira Gaya Katup Ban?

Klasifikasi katup ban gumantung marang aspek sing diklasifikasikake.Bisa diklasifikasikake saka model sing digunakake, utawa bisa diklasifikasikake saka bahan katup.Ing standar sing beda, klasifikasi uga beda.Ing ngisor iki bisa digolongake miturut cara ngrakit lan bisa dipérang dadikaret snap-inlantekanan dhuwur logam clamp-in.

Katup Snap-In Karet Tubeless

Katup snap-in karet tubeless duwe tekanan inflasi ban kadhemen maksimal 65psi lan utamane dirancang kanggo mobil, truk ringan lan trailer ringan.Karet sworo seru-in klep bisa digunakake kanggo Gunung 0,453 "utawa 0,625" bolongan diameteripun ing pelek, lan kasedhiya ing dawa kiro-kiro saka 7/8 "nganti 2-1 / 2".Sejatine, katup nerangake karo tutup plastik minangka standar, nanging uga bisa selaras karo tutup Chrome utawa tutup tembaga sing cocog karo dipikir setir.

99
101

Katup Clamp-In Logam Tekanan Tinggi

Katup jiwit logam tekanan dhuwur bisa pas karo meh kabeh model mobil, lan disaranake katup logam kanggo mobil kinerja lan kendaraan sing bisa didorong kanthi agresif kanthi kecepatan luwih saka 130 mph.Katup jiwit logam nutup setir nganggo gasket karet nalika ngencengi nut penahan.Nalika desain lan gaya klep clip-on logam bisa nyebabake nut penahan sing didhelikake ing jero roda utawa katon ing njaba, sing nganggo nut penahan ing njaba menehi manfaat praktis kanggo ngidini nut penahan dipriksa lan diatur. tanpa njabut tightness ban saka setir.Katup jiwit logam ngidini tekanan kerja maksimal 200 psi lan bisa digunakake kanggo masang bolongan rim 0,453 "utawa 0,625", uga aplikasi khusus kayata 6mm (.236") utawa 8mm (.315") bolongan.

55

Kepiye Cara Ngomong Kualitas Katup Ban?

Kanggo katup karet, kualitas bahan sing cocog uga beda.Katup utamane kasusun saka karet, batang tutup lan inti tutup.Antarane karet umum yaiku karet alam lan karet EPDM.Bahan batang katup kasedhiya ing pilihan kuningan lan aluminium.Inti tutup umume digawe saka inti kuningan, nanging sawetara pasar regional milih nggunakake inti seng amarga rega inti seng relatif murah.Umumé, kanggo klep kualitas dhuwur, disaranake nggunakake batang kuningan lan inti kuningan.

Apa Ana Bedane Antarane Karet Alami lan Karet EPMD?

Kaping pisanan, karet alam dipikolehi saka tanduran kayata wit karet, dene karet EPDM disintesis sacara artifisial;Produk karet EPDM dadi atos lan rapuh sawise tuwa, dene produk karet alam dadi alus lan lengket sawise tuwa.

Kinerja tuwa panas saka karet EPDM luwih apik tinimbang karet alam;kinerja jampel lan kinerja anti-karat saka karet EPDM uga luwih apik saka karet alam;kinerja anti banyu, banyu superheated lan uap banyu saka karet EPDM Iku luwih apik tinimbang karet alam, kinerja paling pinunjul punika resistance uap meksa dhuwur, malah luwih apik saka karet fluorine;kauntungan liyane iku karet EPDM wis jumlah Isi paling gedhe, kang bisa kapenuhan macem-macem ireng karbon lan pangisi.Ora mengaruhi akeh sifat produk lan liya-liyane.

Mulane, digabungake karo analisis ing ndhuwur, kombinasi materi sing disaranake kanggo katup kualitas paling dhuwur yaikuKaret EPDM + Batang Kuningan + Inti Kuningan.

 

DelengenKatup Ban Karet & Logam Fortune ing kene.


Wektu kirim: Apr-29-2022