• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Apa ana sing ora seimbang:

Ing kasunyatan, nalika mobil anyar metu saka pabrik, wis rampung imbangan dinamis, nanging kita asring lumaku dalan ala, iku kamungkinan sing hub rusak, ban padha ma mati lapisan, supaya liwat wektu, bakal dadi ora imbang.

77

Paling ban bakal dibusak saka setirpelek, proses normal, anggere iki dibusak saka ban, kudu nindakake imbangan dinamis;Kajaba iku, wis diganti ban, wheel , diinstal karo dibangun ing utawa externalpemantauan tekanan ban, teori iku kanggo nindakake imbangan dinamis.

Efek saka roda sing ora seimbang:

Yen ban ora imbang nalika muter, bisa dirasakake nalika nyopir.Koyo paling penting iku setir bakal ngalahake ajeg, lan setirrodhabakal goyangake nalika dibayangke ing mobil, sanajan kanggo setir goyangake kedadean iki bisa disebabake dening faktor liyane, nanging dianjurake kanggo nemokke setir goyang pisanan mriksa imbangan dinamis, kemungkinan iki relatif dhuwur.Ing bab liyane iku mobil resonates ing kacepetan tartamtu, kang ora apik kanggo wong OCD.

Keuntungan utama:

  1. Ningkatake kenyamanan nyopir

  2. Ngurangi konsumsi bensin.

  3. Tambah Urip Ban

  4. Priksa stabilitas garis lurus saka kendaraan

  5. Ngurangi nyandhang lan luh ing aksesoris suspensi sasis.

  6. Ningkatake safety driving.

 

88 (1)

Kahanan sing mbutuhake keseimbangan dinamis:

  1. Sawise ndandani ban anyar utawa kacilakan;

  2. Ban ngarep lan mburi digunakake ing sisih siji

  3. setir iku abot utawa wobbly ing setir

  4. Mobil miring ngiwa utawa nengen nalika mlaku lurus.

  5. Sanajan ora ana sing kasebut ing ndhuwur, nanging kanggo tujuan pangopènan, dianjurake supaya mobil anyar sawise nyopir 3 wulan, nem wulan sabanjure utawa 10.000 km sapisan.

88 (2)

Wektu kirim: Nov-14-2022