• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Katup ban minangka komponen sing cilik banget nanging penting banget ing ban kendaraan.Kualitas katup bisa mengaruhi safety nyopir.Yen ban bocor, uga bakal nambah konsumsi bahan bakar lan nambah risiko ban bocor, saéngga mengaruhi safety penumpang ing mobil.

 

Dadi kepiye carane nyegah katup bocor?Penting banget kanggo menehi perhatian marang kualitas produk nalika tuku katup.Sampeyan perlu kanggo mesthekake yen katup nduweni kenceng udara sing apik kanggo mesthekake yen ora ana bocor udara nalika kendaraan mlaku kanthi normal.

 

Disaranake pangguna nyoba milih merek utawa supplier sing dijamin kualitas nalika tuku katup.Sanajan katup katon padha, sawetara produsen katup sing nawakake rega murah bisa uga ora bisa njamin kontrol kualitas.Kanggo nyedhiyakake inspeksi pabrik kenceng udara katup 100%.

 

Kajaba iku, perlu kanggo mesthekake instalasi sing bener nalika nginstal katup: fenomena bocor katup sing digunakake langsung ana hubungane karo instalasi sing salah.Yen ana liyane reregetan utawa impurities antarane tutup lan inti tutup, malah yen sealing apik, iku isih bakal mimpin kanggo sealing miskin nalika nggunakake.Mulane, dianjurake kanggo ngresiki ban lan hub sadurunge nginstal katup.

 

Pungkasan, malah katup kualitas sing paling apik, amarga utamane digawe saka karet, mesthine karet bakal rusak sawise panggunaan suwe.Katup tuwa uga bisa nyebabake ban dadi kempes.Mulane, dianjurake supaya pangguna ngganti katup kanthi reguler sawise nggunakake kendaraan kanggo wektu sing suwe.

IMG_7283

Wektu kirim: Mei-07-2022